Bedrijven

Formules voor bedrijven

Voor bedrijfsincentives, teambuildings of grote groepen bent u ook bij Recover Ballooning aan het juiste adres.  Ons ervaren team zoekt samen met u of andere afdelingen in het bedrijf naar de meest geschikte formule die aan jullie wensen voldoet.

Een ballonvaart als incentive geeft jullie het meeste ultieme gevoel van vrijheid.

Enerzijds draait alles uiteraard om de ballonvaart, het verschil zit hem in de organisatie van uw incentive of teambuilding.

De aanpak, het aanspreken van jullie klanten en werknemers in verschillende talen, de communicatie aan boord van de mand.  De catering na de vaart of zelfs het vervoer na de vaart.  Stuk voor stuk werken we met partners die hetzelfde doel nastreven.

De beleving van dit avontuur zonder zorg!

Hebben jullie interesse?  Neem dan contact met ons op, we luisteren samen naar je wensen en verwachtingen en zorgen voor een offerte op uw maat.

info@recover-ballonvaarten.be                GSM +32 474 42 42 35

SCOORT JE TEAM OP GROTE HOOGTE?

Verwen je hoogvliegers met een unieke teambuilding. Een ballonvaart vergeet je nooit en schept een warme band.
Contacteer Gert, we bekijken samen hoe we je team in de watten kunnen leggen.

UW MERK VLEUGELS GEVEN?

Een bedrijfsballon is een duurzame investering en minder duur dan je zou vermoeden.

Nieuwsgierig? Contacteer onze Piloot en we praten samen over return on investment, top of mind, branding, merkvisibiliteit,…

Een mockup maken we voor ieder geïnteresseerde. Hieronder vind je alvast een voorbeeld. Mail Gert en hij helpt je gerust verder.